Geld lenen kost geld

Hoeveel kost een autoverzekering?

Hoeveel kost een autoverzekeringHoeveel kost een autoverzekering? De goedkoopste en beste autoverzekering vindt u online. Uiteraard wilt u uw nieuwe bolide of tweedehands auto goed én voordelig verzekeren. All-risk, eigen risico of alleen een WA-verzekering; afhankelijk van de leeftijd van de auto en uw specifieke wensen zijn er diverse mogelijkheden.

De meeste verzekeraars bieden handige calculators waar u eenvoudig het kenteken van de auto invult en automatisch wordt het merk en leeftijd van de auto opgehaald. Heeft u de auto nog niet in bezit dan kunt u handmatig het merk, typenummer en bouwjaar ingeven en binnen enkele minuten weet u hoeveel premie u betaalt, inclusief aantrekkelijke kortingen die bij online autoverzekeringen worden aangeboden. Denk ook aan pakketkortingen, die kunnen flink oplopen wanneer u meerdere verzekeringen bij dezelfde verzekeraar onderbrengt.

Delta Lloyd Autoverzekering

Centraal Beheer Achmea Auto Verzeker uw auto slim met een slimme en bewuste autoverzekering van Delta Lloyd. Bij schade merkt u pas hoe belangrijk het is om goed verzekerd te zijn. Bij Delta Lloyd merkt u het verschil als het gaat om schadeservice. Komt u met uw auto in de problemen, dan kunt u gebruik maken van de alarmservice, die dag en nacht bereikbaar is. Bij ruitschade kunt u 24 uur per dag terecht bij de door ons geselecteerde glasherstelbedrijven. U wordt geholpen door betrokken experts, die uw schade met zorg voor u behandelen. Wilt u uw auto verzekeren? Dan is de autoverzekering van Delta Lloyd een goede keuze! Vul uw kenteken in en u weet binnen twee minuten uw premie.

Zelf.nl - Top 5 Voordeligste Autoverzekeringen

Zelf Autoverzekering Zoekt u een voordelige autoverzekering, dan komt u vanzelf terecht bij Zelf.nl. De Consumentenbond vergeleek in juli dit jaar de premies van autoverzekeringen van 27 aanbieders op basis van ruim een half miljoen situaties. De uitkomst van dit onderzoek laat zien dat de autoverzekering van Zelf.nl steeds voorkomt in de Top 5 van meest voordelige autoverzekeringen. Dit geldt voor zowel de Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering als voor de Beperkt Casco- als Volledig Cascoverzekeringen. Zelf.nl is onderdeel van SNS Reaal.

OHRA Autoverzekering

54 Dagen gratis verzekerd bij OHRADe OHRA Autoverzekering kunt u helemaal samenstellen naar uw eigen wensen, ook op uw mobiel. U betaalt dus nooit voor zaken die u niet wilt en daardoor bespaart u flink op de premie. U krijgt een no-claimkorting tot maximaal 82%, betalen per maand zonder toeslag en een tweede auto deelt mee in uw no-claimkorting. Heeft u een keer schade, dan krijgt u een gratis leenauto tot uw beschikking.

United Consumers Autoverzekering

UnitedOok op uw autoverzekering kunt u via internet veel geld besparen. Dit kan zelfs bij dezelfde maatschappij zijn als waar u nu zit, maar soms blijkt een andere maatschappij voor u veel voordeliger met een betere dekking zodat honderden euro's, tot wel € 150 jaar bespaard kan worden op uw autopremie.

Met de snelle kortingscheck op de site van United Consumers heeft u uw premie binnen 1 minuut berekend. Ontvang een gratis en geheel vrijblijvende offerte.

Premie.nl autoverzekeringen vergelijken

Premie.nlMet de eenvoudige premie rekenmodule op de site vergelijkt Premie.nl als enige in Nederland 12.000 verschillende autoverzekeringen. Zij vergelijken niet alleen de premies van vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen, maar ook de tussenpersonen bij u in de buurt.