Geld lenen kost geld

CreditcardDe creditcard is een populair betaalmiddel dat u een ruime betalingsvrijheid geeft in winkels, restaurants en bij webwinkels. Met veel creditcards kunt u tevens wereldwijd (online) aankopen doen, ook in door wisselkoers voordelige landen als Engeland of Amerika.

Afhankelijk van uw wensen en uitgavepatroon kunt u kiezen voor een maandelijkse afschrijving of uitgestelde betaling van de aankopen die u met uw creditcard doet. In het laatste geval wordt er een rente berekend over het uitstaande bedrag. Voor een creditcard wordt vaak een jaarlijkse bijdrage gerekend.

Money2Go - Prepaid Mastercard

Money2Go - Prepaid MastercardAltijd geld op zak met de prepaid Mastercard van Money2Go. Handig voor uzelf, tijdens vakantie, maar ook als cadeau. Het tegoed op de prepaidcard kan worden opgewaardeerd via iDeal en is veilig besteedbaar in binnen- en buitenland via pinbetalingen in winkels, hotels, autoverhuur bedrijven, restaurants of cashopnamen bij geldautomaten welke voorzien zijn van het bekende Maestro logo. Ook kunt u de kaart gebruiken voor iTunes of Google Play aankopen. U heeft altijd en overal inzicht in uitgaven, via uw smartphone of website. Voor het aanvragen van deze prepaid MasterCard is geen BKR toetsing nodig.

ANWB Visa Card - De voordelige VISA Creditcard

ANWB Visa CardMet een ANWB Visa creditcard betaalt u veilig: online én in het buitenland met een standaard bestedingslimiet van € 2.500. U betaalt slechts € 20 per jaar voor het gebruik, dat is een heel stuk minder als andere creditcards. Er is ook een Jongeren Visa card.

Visa biedt extra zekerheid: u kunt veilig betalen via een zelf te kiezen pincode, of online met een extra wachtwoord. Ontvang Card Alerts via sms of e-mail, bijvoorbeeld om op tijd te betalen of bij online bestedingen. Let op! Geld lenen kost geld.

Visa GreenCard ½ Jaar op Proef

VISA GreencardLet op! Geld lenen kost geld. Betaal overal ter wereld gemakkelijk met de klimaatneutrale VISA Greencard. Duurzaam, maar niet duurder want voor deze creditcard betaalt ù niets extra. Zo draagt u eenvoudig bij aan een betere wereld door het verminderen van uw persoonlijke CO² uitstoot. Bij elke aankoop met uw Greencard wordt bepaald hoe milieubelastend de aankoop is. Visa Greencard compenseert vervolgens de CO2-uitstoot door o.a. bomen aan te planten en te investeren in duurzame energie. Probeer deze groene creditcard nu 6 maanden op proef, niet tevreden is geld terug.