Geld lenen kost geld

Money2Go - Prepaid Mastercard

Money2Go - Prepaid MastercardAltijd geld op zak met de prepaid Mastercard van Money2Go. Handig voor uzelf, tijdens vakantie, maar ook als cadeau. Het tegoed op de prepaidcard kan worden opgewaardeerd via iDeal en is veilig besteedbaar in binnen- en buitenland via pinbetalingen in winkels, hotels, autoverhuur bedrijven, restaurants of cashopnamen bij geldautomaten welke voorzien zijn van het bekende Maestro logo. Ook kunt u de kaart gebruiken voor iTunes of Google Play aankopen. U heeft altijd en overal inzicht in uitgaven, via uw smartphone of website. Voor het aanvragen van deze prepaid MasterCard is geen BKR toetsing nodig.

Betalen en geld opnemen

Met de Money2Go Card kunt u overal betalen of contant geld opnemen bij geldautomaten. U bepaalt zelf hoe en waar het geld wordt besteed. De MasterCard wordt echt overal geaccepteerd en is voorzien van de nieuwste veilige EMV chip. U hebt 24/7 toegang om bestedingen en (rest)waarde te bekijken.

Ja, ik wil een Money2Go Prepaid
MasterCard vanaf € 9,95

Controle over uw uitgaven

De Money2Go Prepaid MasterCard is voor iedereen. De kaart biedt de voordelen van een creditcard, maar maakt het mogelijk uitgaven te controleren en uw budget in de gaten te houden, want u kunt alleen uitgeven wat er op de prepaidkaart aan saldo staat. Zo komt u niet in de schulden, hoeft niets af te lossen, betaalt geen (hoge) rente en kunt u nooit teveel uitgeven. Er wordt niet getoetst of geregistreerd bij het Bureau Krediet Registratie te Tiel.

U laadt via iDeal een tegoed op de kaart en kunt online en wereldwijd bij meer dan 33 miljoen acceptatiepunten betalen. De kaart is niet gelinkt aan uw bankrekening en veiliger dan contant geld op zak, ideaal voor vakanties in het buitenland. Het grote voordeel van buitenlandse aankopen is dat u automatisch gebruik maakt van de beste interbancaire wisselkoers.