Geld lenen kost geld

€ 100 tot € 750 lenen? Neem een Minilening!

Snel een MinileningHeeft u nét te weinig geld aan het einde van de maand of wilt u zonder lange procedures een bedrag lenen van € 100 tot € 750, dan kan in dat geval een minilening - ook bekend onder de naam SMS lening of flitslening - een uitkomst zijn. U hoeft geen rente over het geleende geld te betalen, maar wel een duidelijk aangegeven bedrag aan afhandelingkosten voor uw minilening, die over het algemeen binnen 7 tot 30 dagen afbetaald dient te worden

U kunt een minilening online of via SMS aanvragen. Bankiert u bij Fortis, ING, Rabobank, ABN-AMRO of SNS Bank dan kunt u in de meeste gevallen binnen afzienbare tijd over uw geld beschikken. Kijk voor verdere uitleg en voorwaarden op de site van een van de minilening aanbieders op deze pagina.

Past een minilening bij u? Let op! Geld lenen kost geld, en ook een minilening van 100 euro moet u zich wel kunnen veroorloven. Kunt u aan het einde van de looptijd de lening terugbetalen? Zo ja, blijft er genoeg geld over voor andere belangrijke zaken? Instanties als het Nibud kunnen u hierbij helpen, o.a. door het maken van een maandbegroting.

Ferratum - Minilening tot € 800

Ferratum MinikredietFerratum - Minilening tot € 800 Let op! Geld lenen kost geld. Ferratum, dè minikrediet verstrekker in Nederland biedt u een betrouwbaar en soepele minilening van 100 tot 800 euro (tot 400 euro voor nieuwe klanten). Eenvoudig en zo geregeld: een minilening van Ferratum kent geen ingewikkelde procedures.  Via het formulier op de site vraagt u het gewenste minikrediet aan en na goedkeuring van uw kredietaanvraag staat het geld binnen afzienbare tijd op uw rekening zonder ingewikkelde (schriftelijke) contracten.