Geld lenen kost geld
Rood Staan is DuurKrediet is voordeliger dan rood staan. In Nederland wordt steeds meer op afbetaling, in termijnen, gekocht bij postorderbedrijven. Een relatief laag bedrag kan vaak in afgepaste termijnen worden betaald. Ook kunt u vaak makkelijk de beschikking krijgen over een 'doorlopend krediet' bij een postorderbedrijf. U kunt dan bijvoorbeeld tot een limiet van € 750 producten bestellen. Bereikt u dit limiet dan kunt u pas na betaling van - een deel van - de rekening weer producten bestellen. U betaalt voor een postorderkrediet of betalen op afbetaling een hogere rente dan voor een lening bij een bank, de rente kan ongemerkt oplopen tot wel 14%!

Lenen via een postorderbedrijf is dus bijzonder kostbaar en lenen is in dit geval goedkoper dan rood staan. Heeft u op dit moment een schuld bij een postorderbedrijf of creditcardmaatschappij, dan is het zeker aan te raden tegen een veel lagere rente een doorlopend krediet of persoonlijke lening af te sluiten en met het hierdoor vrijgekomen bedrag uw schuld op de creditcard of bij het postorderbedrijf af te lossen.

KredietSpotter

KredietspotterLet op! Geld lenen kost geld. Heeft u extra geld nodig en wilt u online lenen? KredietSpotter helpt u discreet met het kiezen van de goedkoopste financiering voor de juiste lening. Zo leent u met een gerust gevoel.

Benieuwd wat het maximale bedrag is dat u kunt lenen of wat uw maandlasten bedragen? Vraag een geheel vrijblijvende en op maat gesneden offerte voor een lening aan bij KredietSpotter en zij vinden voor u een passende en voordelige lening.

De-Leningmakelaar

De-Leningmakelaar Let op! Geld lenen kost geld. Vraag een offerte voor een lening of doorlopend krediet aan bij De-Leningmakelaar en de adviseurs kijken bij meer dan 30 banken welke kredietverstrekker voor u de beste voorwaarden en de scherpste rente en maandlasten kan aanbieden.

Met uw persoonlijke situatie als uitgangspunt krijgt u zo de lening die het best bij ú past en kiest u voor zekerheid in combinatie met de laagste rente. Zo leent u veilig een bij u passend bedrag en bent u goed voorgelicht. Zo is de leningmakelaar uw vertrouwde partner in verantwoord lenen.