Geld lenen kost geld

Doorlopende Reisverzekering

Hoeveel kost een reisverzekeringGoed verzekerd op reis, of u nu een paar dagen op reis gaat, zakelijk reiziger bent of meerdere malen per jaar in het buitenland vakantie viert; een goede reis- en annuleringsverzekering hoopt u nooit nodig te hebben, maar is noodzakelijk om veilig en vertrouwd op vakantie te kunnen gaan.

Van pechhulp tot assistentie bij buitenlands ziekenhuisbezoek, een vergoeding bij het op het laatste moment toch af moeten zeggen van een dure reis tot goed verzekerd op de lange latten; er is voor elke situatie en elke vakantie of reis een verzekering af te sluiten.

OHRA Doorlopende Reisverzekering

OHRA Doorlopende ReisverzekeringOHRA Doorlopende Reisverzekering Gaat u meer dan één keer per jaar op vakantie of een weekendje weg? Dan is het afsluiten van een doorlopende reisverzekering vaak een stuk gunstiger geprijsd én u heeft er geen omkijken naar. U bent verzekerd van hulp met de 24/7 hulp van de OHRA Hulpdienst. Afhankelijk van hoeveel aaneengesloten dagen u maximaal op vakantie gaat (45, 90, 180 of 365 dagen) wordt de premie op maat berekend.

Ook is het mogelijk ook een annuleringsverzekering te nemen, pechhulp en vervangend vervoer te verzekeren of een extra verzekering te nemen voor medische kosten in het buitenland. Een bagageverzekering zit in het basispakket en u kunt kiezen uit 3 verzekerde bedragen. Gaat u snowboarden, skiën of duiken, dan heeft u een extra dekking nodig. Zonder deze dekking bent u namelijk niet verzekerd voor hulpverlening en ongevallen uit het Basispakket. Ook voor zakelijke reizigers is er een speciale dekking, waar ook stage of vrijwilligerswerk in het buitenland kunnen worden verzekerd. Bereken zelf wat voor u de beste verzekering is!