Geld lenen kost geld

Uitvaartverzekering

Uw begrafenis of crematie goed verzekerd - een gerust gevoel

UitvaartverzekeringEen goede uitvaartverzekering voorkomt dat u uw nabestaanden niet alleen achterlaat met een groot verdriet, maar ook met een hoge rekening voor de uitvaart. Een begrafenis behelst veel aspecten; van rouwbezoek en uitvaartceremonie tot plaatsing van advertenties en rouwkaarten. Daarom is een begrafenis of crematie een dure aangelegenheid.

Ook is het mogelijk bij leven uw persoonlijke wensen kenbaar te maken over hoe uw uitvaart geregeld moet worden. Dit kan met een scenarium, een persoonlijk document met uw wensen. Dit scenarium kan een grote steun zijn voor uw naasten, aangezien na een overlijden altijd zoveel dingen geregeld dienen te worden in korte tijd. Verzorg het daarom nu, dat geeft een gerust gevoel.

DELA Uitvaartplan

DELA UitvaartplanDela Uitvaartplan U wilt er niet aan denken, maar u mag het niet vergeten. U staat midden in het leven en de dood is niet iets waar u zich dagelijks mee bezighoudt, zeker niet uw eigen overlijden. Vreemd is dit zeker niet. Toch is het verstandig om nu een regeling te treffen voor later. Met het DELA Uitvaartplan weet u dat uw uitvaart in uw eigen, persoonlijke stijl wordt uitgevoerd. Zonder onnodig extra verdriet en onverwacht hoge kosten voor uw naasten.

 Dela regelt het graag voor u en heeft oog voor uw persoonlijke wensen. U betaalt een eerlijke, lage premie met de zekerheid dat alles goed geregeld is, want uw naasten krijgen bij Dela altijd persoonlijke hulp bij het regelen van een mooi en waardig afscheid.