Geld lenen kost geld

Verzekeringen

Online VerzekerenVerzekeren kunt u zich overal, maar sluit u online een verzekering af, dan kunt u bij veel aanbieders extra kortingen ontvangen. Vaak zijn verzekeringen een wettelijke verplichting, neem de nominale WA-verzekering op uw auto en een noodzaak: in dit drukke land zit een ongeluk soms in een klein hoekje. Ook verzekert u uw huis, oude dag en tegenwoordig steeds vaker ook de uitvaart.

Bij zoveel verzekeringen kunt u bij sommige maatschappijen profiteren van pakketkorting: hoe meer verzekeringen u afsluit, des te meer korting u ontvangt. Bij een verzekeraar als OHRA kan een pakketkorting oplopen tot 10%, dus houd dit altijd in het achterhoofd.

UnitedConsumers + VGZ Zorgverzekering 2017 met Cadeau

Gratis Cadeau bij UnitedConsumers Zorgverzekering De beste zorgverzekering voor de laagste prijs! Voor het elfde jaar op rij biedt het UnitedConsumers ZorgCollectief de voordeligste zorgverzekering, zo bent u al vanaf € 99,70 per maand verzekerd van de beste zorgverzekering met het laagste eigen risico in 2017. U ontvangt 10% korting op de VGZ Ruime Keuze en Eigen Keuze basisverzekeringen en 5% op de Goede Keuze basisverzekering.

U heeft al een VGZ Basisverzekering vanaf € 99,70 per maand, inclusief korting via het UnitedConsumers ZorgCollectief. Hiermee heeft u één van de scherpste premies van Nederland. Voor de meest gekozen basisverzekering, de VGZ Ruime Keuze, betaalt u dankzij de 10% korting slechts € 101,65 per maand. Uw besparing is per volwassene maar liefst € 135,60 per jaar.

Of u wisselt uw korting in voor een cadeau: een TomTom Activity Tracker, Asus Zenfone GO TV smartphone, TomTom Spark 3 FItness watch of een Philips Airfryer XL. Uiteraard zijn ook de VGZ aanvullende verzekeringen zeer scherp geprijsd want u krijgt ook hierop 10% korting.

VGZ biedt gegarandeerde acceptatie en met de restitutiepolis Eigen Keuze vrije keuze in ziekenhuis of specialist. Er is geen medische keuring en een gratis overstapservice. Dit jaar zijn er voldoende polissen beschikbaar, maar op=op blijft altijd van toepassing!

Ohra Zorgverzekering 2017 - Basispremie € 104,55

OHRA Zorgverzekering 2016OHRA Zorg Select 2017 - Altijd vrije keuze Wilt u zelf kunnen bepalen naar welk ziekenhuis of specialist u gaat? Wilt u snel online of via de OHRA App uw polis kunnen inzien, nota’s declareren en de status ervan volgen, zien hoeveel eigen risico er nog openstaat en op welke vergoedingen u nog recht heeft? Dan is de OHRA Zorgverzekering ook in 2017 iets voor u. U bepaalt zelf naar welke zorgverlener u gaat. Omdat in iedere levensfase de behoefte aan zorg anders is, heeft OHRA aanvullende zorgverzekeringen afgestemd uw wensen; Ohra Sterk, Ohra Aanvullend, Ohra Extra Aanvullend en Ohra Uitgebreid. Zo krijgt u altijd een ziektekostenverzekering met de beste dekking, of u nu veel gebruik maakt van medische zorg of niet voor verrassingen wilt komen te staan.

Collectieve Kortingen

OHRA heeft met veel werkgevers, instellingen, verenigingen en organisaties collectieve afspraken gemaakt, die u korting op de zorgverzekering opleveren. Niet collectief verzekerd via de werkgever, maar wel bv. een MAKRO-pas of andere zelfbedieningsgroothandel, lid van HCC, ANBO, CNV Onderwijs, ECI, KPN medewerker, WarChild of Cordaid donateur of donorcodicil houder? Bereken dan uw collectieve voordeel bij de OHRA Zorgverzekering en profiteer ook nog eens van volledige keuzevrijheid.

OHRA Zorgverzekering Online Gemak

OHRA Zorgverzekering Online Gemak is een gewone OHRA Zorgverzekering, maar met korting op uw premie. U krijgt altijd 8,8 procent korting op de premie van uw basisverzekering. Daarnaast kunt u ook korting krijgen op uw aanvullende verzekering en/of tandartsverzekering. Bij deze verzekering regelt u alle zorgzaken en declaraties online / via de Ohra App en betaalt de premie per maand via automatische incasso

ONVZ Zorgverzekeraar - Verzekerd van Vrije Keuze

ONVZ ZorgverzekeringONVZ verzekert u niet alleen van de beste zorg, zij verzekeren u ook van vrije keuze want u bepaalt zelf welke zorgverlener u consulteert en naar welk ziekenhuis u gaat. En dat is best bijzonder, want zoveel vrijheid is tegenwoordig zeker niet vanzelfsprekend. Met de restitutiepolis van ONVZ heeft u alle ruimte om uw eigen keuzes te maken. Het is immers uw leven, uw gezondheid. Mocht u toch assistentie nodig hebben bij het maken van uw keuze, dan staan de (para)medisch opgeleide ZorgConsulenten van ONVZ u terzijde met raad en daad. Maar nooit dwingend of ongevraagd. Precies zoals u het wilt. Dat is de grote kracht van ONVZ. Met de Vrije keuze Basisverzekering heeft u optimale vrijheid in de keuze van uw arts en ziekenhuis.

Bij ONVZ ontvangt iedereen collectiviteitskorting. Als u zich verzekert bij ONVZ, dan krijgt u via het ONVZ ledencollectief 3% korting op de basisverzekering en 7% korting op de aanvullende zorgverzekeringen.

Zorg op Maat bij ONVZ

ONVZ biedt 6 verschillende aanvullende zorgverzekeringen. Van beperkt tot zeer uitgebreid. Met de ONVZ Vrije Keuze Startfit bent u verzekerd van een aanvullende zorgverzekering die een aantal belangrijke kosten vergoedt. En dat alles tegen een zeer scherpe premie. Wilt u optimaal verzekerd zijn tegen ziektekosten, dan is ONVZ Vrije Keuze Superfit een van de meest uitgebreide aanvullende zorgverzekeringen van Nederland. U heeft dan eén pakket waarin nagenoeg alle medisch noodzakelijke kosten zijn gedekt.

Snelle zorg voor ZZP-ers

Door ziekte geen werk. En geen werk, geen inkomsten. Als zelfstandige zonder personeel (ZZP) verzekert u zich via het ZZP Collectief voor ZorgGarantie: snelle bemiddeling naar zorg.

Delta Lloyd Zorgverzekering 2017

Delta loyd ZorgverzekeringAls u ooit zorg nodig heeft, kunt u nu niet kritisch genoeg zijn. Hoe belangrijk een goede zorgverzekering is, merkt u pas als u zorg nodig hebt. Bij Delta Lloyd heeft u een vrije keuze in zorgverleners. Delta Lloyd biedt ook in 2017 een restitutie zorgverzekering met een ruime dekking. De maandpremie bedraagt € 111,20, dit is inclusief 4% korting bij online afsluiting. U heeft u een verplicht eigen risico van € 385 en € 0 vrijwillig eigen risico.

Wilt u gebruikmaken van het maximale vrijwillige eigen risico dan bent u al vanaf € 94,53 verzekerd. Standaard in het basispakket zit de mogelijkheid tot een second opinion via Best Doctors, een database met de beste 50.000 medische specialisten van de wereld. 100% Dekking bij spoedeisende hulp in het buitenland en een ruime vergoeding voor orthodontie, tandartskosten, fysiotherapie en alternatieve zorg in diverse aanvullende verzekeringen. Dat is de zorgverzekering van Delta Lloyd.

Anderzorg 2017 - Budgetpolis voor € 102 per maand

AnderzorgAnderZorg is nu al jarenlang een van de goedkoopste zorgverzekeraars van Nederland, met een basisverzekering vanaf € 78. Ook in 2017 staan zij weer bovenaan bij de voordeligste verzekeraars. U bent bij AnderZorg verzekerd voor € 102 per maand met € 385 verplicht eigen risico en € 0 vrijwillig eigen risico. Kiest u voor vrijwillig eigen risico, dan betaalt u nog minder.

U bent bij Anderzorg dan al verzekerd tegen een scherpe premie vanaf € 78 per maand. Dat is de premie met € 500 vrijwillig eigen risico en € 385 wettelijk verplicht eigen risico. Betaalt ook nog per kwartaal, halfjaar of jaar, dan krijgt u tot 2% extra korting. Als onderdeel van Menzis maakt AnderZorg gebruik van een uitstekend netwerk van zorgaanbieders. Op deze manier gaat de lage premie niet ten koste van kwaliteit van zorg en heeft u optimale keuzevrijheid.

CZ Direct Zorgverzekering voor Jongeren

CZ Direct JongerenzorgverzekeringCZ Direct Jongeren Zorgverzekering In Nederland ben je ook als jongere verplicht een zorgverzekering af te sluiten, ook al maak je er misschien een stuk minder gebruik van omdat je gewoon gezond bent.

De jongerenzorgverzekering van CZdirect is scherp geprijsd, omdat CZdirect alles heel eenvoudig houdt en je je zorgzaken online of via de app kunt regelen. Je hebt al een basisverzekering voor € 102,35 per maand, een aanvullende verzekering vanaf € 1,95 en een tandartsverzekering vanaf € 8,20 per maand.

CZ Zorgverzekering - Basispremie € 108,90

CZ Direct JongerenzorgDe ziektekostenverzekering van CZ is een betaalbare en betrouwbare zorgverzekering. CZ is met ruim 3 miljoen klanten één van de grootste zorgverzekeraars zonder winstoogmerk van Nederland.

CZ's missie: zorg in Nederland goed, betaalbaar en toegankelijk te houden voor iederéén. Als klant weet je dat je te maken hebt met een betrouwbare en servicegerichte zorgverzekeraar, die jouw gezondheidsbelangen voorop stelt.

Goede zorg voor een betaalbare prijs met de CZ Zorgbewustpolis

Je bent bij CZ verzekerd voor € 108,90 per maand met een eigen risico van € 385. Met een naturapolis bent u goedkoper uit als u altijd naar een gecontracteerde zorgverlener gaat. Voor zorg die je in ieder geval nodig hebt, zoals huisarts, apotheek en ziekenhuis. CZ accepteert iedereen, welke zorg je ook nodig hebt. Je kunt voor zorg terecht bij 45.000 zorgverleners in Nederland met deze naturapolis. Ook is het mogelijk het eigen risico in termijnen te betalen. Kies je voor een maximaal vrijwillig eigen risico van € 885 (€ 500 vrijwillig eigen risico + € 385 wettelijk verplicht eigen risico), dan betaal je € 63 per maand voor de basispremie.  Declareren gaat snel en makkelijk online via Mijn CZ of met de app CZ Declareren op je smartphone.

Wil je volledige keuzevrijheid in het kiezen van een zorgverlener? Kies dan voor de Zorgkeuzepolis.

Independer - Vergelijk zorgverzekeringen 2017

Independer - eenvoudig zorgverzekeringen vergelijkenIndepender - Vergelijk zorgverzekeringen 2017 Je wilt de beste dekking met de laagste premie. Het loont dus elk jaar de moeite te kijken welke zorgverzekeraar voor u de beste verzekering biedt. Bij Independer kunt u de zorgverzekering kiezen die bij u past. Vergelijk eenvoudig de premie van uw huidige verzekeraar met alle aanbieders, vind het laatste nieuws en ontvang gratis een Beste Keuze advies. U kunt direct een online offerte aanvragen én indien gewenst direct afsluiten. Independer heeft een directe acceptatie met opzegservice. Vergelijk nu en bespaar!

Unieke Independer Korting op de Zorgverzekering

Jij moet op je zorgverzekering kunnen vertrouwen. Independer onderhandelt hiervoor met verzekeraars over de beste voorwaarden en scherpste prijzen, zodat u via hen flinke kortingen op de basispremie en op aanvullende verzekeringen kunt krijgen. Zij zetten alles helder op een rij en helpen u met kiezen, afsluiten en overstappen.

DELA Uitvaartplan

DELA UitvaartplanDela Uitvaartplan U wilt er niet aan denken, maar u mag het niet vergeten. U staat midden in het leven en de dood is niet iets waar u zich dagelijks mee bezighoudt, zeker niet uw eigen overlijden. Vreemd is dit zeker niet. Toch is het verstandig om nu een regeling te treffen voor later. Met het DELA Uitvaartplan weet u dat uw uitvaart in uw eigen, persoonlijke stijl wordt uitgevoerd. Zonder onnodig extra verdriet en onverwacht hoge kosten voor uw naasten.

 Dela regelt het graag voor u en heeft oog voor uw persoonlijke wensen. U betaalt een eerlijke, lage premie met de zekerheid dat alles goed geregeld is, want uw naasten krijgen bij Dela altijd persoonlijke hulp bij het regelen van een mooi en waardig afscheid.

Univé Zorgverzekering 2016 - Zorgpremie vanaf € 89,95 per maand

Univé ZorgZorg Select - Bereken PremieBij Univé verzekert u uw gezondheid tegen een lage premie, al vanaf € 89,95 per maand voor de Univé Zorg Select polis. Kiest u voor € 500 vrijwillig eigen risico (dus bovenop het verplichte eigen risico van € 385), dan bent u al verzekerd vanaf € 74,95 per maand. Ook al bestaande klanten profiteren van korting, want ook voor hen kan deze tot 10% lager uitpakken als u ook andere Univé-verzekeringen heeft. 

Om uw basisverzekering uit te breiden, kunt u kiezen uit vier losse aanvullende verzekeringen: fysiotherapie, tandheelkunde, medische spoedeisende hulp in het buitenland en/of alternatieve geneeswijzen. Uw declaraties worden snel betaald. Univé kent geen winstoogmerk en is zeer klantvriendelijk. De Univé Gezondheidslijn is een medische advieslijn, speciaal voor Univé-verzekerden. U kunt deze lijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bellen als u een vraag heeft over gezondheid, ziekte of welzijn. Bereken hier uw premie, bespaar en stap over naar de uitstekende verzekering van Univé!

Delta Lloyd Autoverzekering

Centraal Beheer Achmea Auto Verzeker uw auto slim met een slimme en bewuste autoverzekering van Delta Lloyd. Bij schade merkt u pas hoe belangrijk het is om goed verzekerd te zijn. Bij Delta Lloyd merkt u het verschil als het gaat om schadeservice. Komt u met uw auto in de problemen, dan kunt u gebruik maken van de alarmservice, die dag en nacht bereikbaar is. Bij ruitschade kunt u 24 uur per dag terecht bij de door ons geselecteerde glasherstelbedrijven. U wordt geholpen door betrokken experts, die uw schade met zorg voor u behandelen. Wilt u uw auto verzekeren? Dan is de autoverzekering van Delta Lloyd een goede keuze! Vul uw kenteken in en u weet binnen twee minuten uw premie.

United Consumers Autoverzekering

UnitedOok op uw autoverzekering kunt u via internet veel geld besparen. Dit kan zelfs bij dezelfde maatschappij zijn als waar u nu zit, maar soms blijkt een andere maatschappij voor u veel voordeliger met een betere dekking zodat honderden euro's, tot wel € 150 jaar bespaard kan worden op uw autopremie.

Met de snelle kortingscheck op de site van United Consumers heeft u uw premie binnen 1 minuut berekend. Ontvang een gratis en geheel vrijblijvende offerte.

OHRA Autoverzekering

54 Dagen gratis verzekerd bij OHRADe OHRA Autoverzekering kunt u helemaal samenstellen naar uw eigen wensen, ook op uw mobiel. U betaalt dus nooit voor zaken die u niet wilt en daardoor bespaart u flink op de premie. U krijgt een no-claimkorting tot maximaal 82%, betalen per maand zonder toeslag en een tweede auto deelt mee in uw no-claimkorting. Heeft u een keer schade, dan krijgt u een gratis leenauto tot uw beschikking.

OHRA Doorlopende Reisverzekering

OHRA Doorlopende ReisverzekeringOHRA Doorlopende Reisverzekering Gaat u meer dan één keer per jaar op vakantie of een weekendje weg? Dan is het afsluiten van een doorlopende reisverzekering vaak een stuk gunstiger geprijsd én u heeft er geen omkijken naar. U bent verzekerd van hulp met de 24/7 hulp van de OHRA Hulpdienst. Afhankelijk van hoeveel aaneengesloten dagen u maximaal op vakantie gaat (45, 90, 180 of 365 dagen) wordt de premie op maat berekend.

Ook is het mogelijk ook een annuleringsverzekering te nemen, pechhulp en vervangend vervoer te verzekeren of een extra verzekering te nemen voor medische kosten in het buitenland. Een bagageverzekering zit in het basispakket en u kunt kiezen uit 3 verzekerde bedragen. Gaat u snowboarden, skiën of duiken, dan heeft u een extra dekking nodig. Zonder deze dekking bent u namelijk niet verzekerd voor hulpverlening en ongevallen uit het Basispakket. Ook voor zakelijke reizigers is er een speciale dekking, waar ook stage of vrijwilligerswerk in het buitenland kunnen worden verzekerd. Bereken zelf wat voor u de beste verzekering is!

Premie.nl autoverzekeringen vergelijken

Premie.nlMet de eenvoudige premie rekenmodule op de site vergelijkt Premie.nl als enige in Nederland 12.000 verschillende autoverzekeringen. Zij vergelijken niet alleen de premies van vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen, maar ook de tussenpersonen bij u in de buurt.

OHRA Pakketkorting

OHRA PakketkortingOok OHRA geeft u voordeel wanneer u alle verzekeringen via hen laat lopen. Hoe grote uw verzekeringspakket bij Ohra, hoe hoger de pakketkorting is. Deze korting kan oplopen tot 10%! Een duidelijk overzicht voor welke verzekeringen de pakketkorting geldt kunt u hier vinden. Vul het informatieformulier in en u wordt vrijblijvend teruggebeld.

Independer - Woonverzekeringen Vergelijken

Verzeker je woning goed en voordelig via IndependerIndepender Woonverzekering Uw grootste bezit wilt u natuurlijk goed verzekerd zien. Een hoge vergoeding bij schade, een ruime dekking bij calamiteiten en nooit onderverzekerd zijn. Zo'n woon- en/of opstalverzekering vinden tegen een scherpe verzekeringspremie kost bijna altijd een boel tijd en moeite. En bent u huurder van uw woning dan wilt u uw inboedel goed verzekerd zien tegen een concurrerende prijs. Independer vergelijkt in één keer 130 woonverzekeringen. Dat bespaart een hoop tijd en geeft de zekerheid dat u de voor u beste verzekering vindt. Wel zo makkelijk!

Zelf.nl - Top 5 Voordeligste Autoverzekeringen

Zelf Autoverzekering Zoekt u een voordelige autoverzekering, dan komt u vanzelf terecht bij Zelf.nl. De Consumentenbond vergeleek in juli dit jaar de premies van autoverzekeringen van 27 aanbieders op basis van ruim een half miljoen situaties. De uitkomst van dit onderzoek laat zien dat de autoverzekering van Zelf.nl steeds voorkomt in de Top 5 van meest voordelige autoverzekeringen. Dit geldt voor zowel de Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering als voor de Beperkt Casco- als Volledig Cascoverzekeringen. Zelf.nl is onderdeel van SNS Reaal.