Geld lenen kost geld

Goed en voordelig verzekerd tegen ziektekosten

CZ Zorgverzekering - Basispremie € 108,90

CZ Direct JongerenzorgDe ziektekostenverzekering van CZ is een betaalbare en betrouwbare zorgverzekering. CZ is met ruim 3 miljoen klanten één van de grootste zorgverzekeraars zonder winstoogmerk van Nederland.

CZ's missie: zorg in Nederland goed, betaalbaar en toegankelijk te houden voor iederéén. Als klant weet je dat je te maken hebt met een betrouwbare en servicegerichte zorgverzekeraar, die jouw gezondheidsbelangen voorop stelt.

Goede zorg voor een betaalbare prijs met de CZ Zorgbewustpolis

Je bent bij CZ verzekerd voor € 108,90 per maand met een eigen risico van € 385. Met een naturapolis bent u goedkoper uit als u altijd naar een gecontracteerde zorgverlener gaat. Voor zorg die je in ieder geval nodig hebt, zoals huisarts, apotheek en ziekenhuis. CZ accepteert iedereen, welke zorg je ook nodig hebt. Je kunt voor zorg terecht bij 45.000 zorgverleners in Nederland met deze naturapolis. Ook is het mogelijk het eigen risico in termijnen te betalen. Kies je voor een maximaal vrijwillig eigen risico van € 885 (€ 500 vrijwillig eigen risico + € 385 wettelijk verplicht eigen risico), dan betaal je € 63 per maand voor de basispremie.  Declareren gaat snel en makkelijk online via Mijn CZ of met de app CZ Declareren op je smartphone.

Wil je volledige keuzevrijheid in het kiezen van een zorgverlener? Kies dan voor de Zorgkeuzepolis.