Geld lenen kost geld

Goed en voordelig verzekerd tegen ziektekosten

UnitedConsumers + VGZ Zorgverzekering 2017 met Cadeau

Gratis Cadeau bij UnitedConsumers Zorgverzekering De beste zorgverzekering voor de laagste prijs! Voor het elfde jaar op rij biedt het UnitedConsumers ZorgCollectief de voordeligste zorgverzekering, zo bent u al vanaf € 99,70 per maand verzekerd van de beste zorgverzekering met het laagste eigen risico in 2017. U ontvangt 10% korting op de VGZ Ruime Keuze en Eigen Keuze basisverzekeringen en 5% op de Goede Keuze basisverzekering.

U heeft al een VGZ Basisverzekering vanaf € 99,70 per maand, inclusief korting via het UnitedConsumers ZorgCollectief. Hiermee heeft u één van de scherpste premies van Nederland. Voor de meest gekozen basisverzekering, de VGZ Ruime Keuze, betaalt u dankzij de 10% korting slechts € 101,65 per maand. Uw besparing is per volwassene maar liefst € 135,60 per jaar.

Of u wisselt uw korting in voor een cadeau: een TomTom Activity Tracker, Asus Zenfone GO TV smartphone, TomTom Spark 3 FItness watch of een Philips Airfryer XL. Uiteraard zijn ook de VGZ aanvullende verzekeringen zeer scherp geprijsd want u krijgt ook hierop 10% korting.

VGZ biedt gegarandeerde acceptatie en met de restitutiepolis Eigen Keuze vrije keuze in ziekenhuis of specialist. Er is geen medische keuring en een gratis overstapservice. Dit jaar zijn er voldoende polissen beschikbaar, maar op=op blijft altijd van toepassing!

Cadeau bij uw Zorgverzekering

VGZ Zorg + Cadeau In plaats van de 10% korting kunt u in 2017 ook kiezen voor 4 fraaie cadeaus: een TomTom Activity Tracker t.w.v. € 149, een Asus Zenfone GO TV smartphone inclusief Sportarmband t.w.v. € 289, een TomTom Spark 3 (Cardio+Music+ Bluetooth headphone) t.w.v. € 299 of een Philips Airfryer XL t.w.v. € 279,99. Er zijn dit jaar 25.000 polissen met cadeaus weg te geven, dus op=op! Kijk op de site voor meer informatie en de voorwaarden voor deze cadeau-actie.

* De cadeaus zijn gratis op basis van de vooraf opgespaarde premiekorting. De spaarperiodes hiervoor verschillen per cadeau en het aantal volwassenen per zorgpolis. De cadeauactie geldt niet voor de basisverzekering VGZ Goede Keuze. Uitgebreide informatie vindt u op de site van United Consumers.